Next továbbHungary zászló Next továbbEnglish zászló
Andaházi Tanyák Őre Komondor Kennel - E-mail : info@e-mail komondors. Tel : +36 203456790 
Esztergom kutyakozmetikus Esztergom kutyakozmetikus Andaházi Facebook Andaházi Facebook
Komondor kölyök kutya
*Komondor kölyök *showgirl* Eladó komondor kiskutyák
Gépkölcsönzés Budapest Gépkölcsönzés Budapest
Andaházi Tanyák Őre Komondor Kennel Komondor kanok

PASA KOMONDOR
HJCH, HCH, HSCH, HGRCH, EW, Pasa von Thürnigen Komondor » Pasa komondor
Komondor Pasa
Komondor Kan Pasa

DRÁVA KOMONDOR
HCH, HSCH Andaházi Tanyák Őre DRÁVA

Apa: HJCH, HCH, HSCH, HGRCH, EW Pasa von Thüringen 

Anya: Hét-Szilvafás Menti Árvácska  

Szül.idő: 2015.01.13. 

Dráva kutya egy határozott, magabiztos komondor. Rendkívül nyugodt kutya, amíg a porta közelébe idegen nem érkezik, mert akkor azonnal ott terem és ugat, mint a veszedelem. Ha pedig épp nem jár senki arra, elnyújtózik a kedvenc bokra alatt, szinte láthatatlanul. Jól kijön a család többi kutyájával és Kati barátnőm unokájával Zoéval is, aki még állva is épp az ülő Dráva fejmagasságáig ér. Kedves természetű, intelligens komondor. Méreteit tekintve nagyra nőtt, termetes, erős csontozatú komondor hatalmas fejjel, nemezes szőrtípussal. Másodlagos nemi jellegét jól mutatja, aki látja, tudja, hogy kan komondorral van dolga. Eredményei: 11 x kitűnő, 1 x HPJ, 1 x Best Junior, 6 x CAC, 2 x R.CACIB 2017 : TENYÉSZTHETŐ minősítés 2017 októberében született 6 kölyök a Hét-Szilvafás Menti Ceredkével történt párosításból. 2018 júniusában várjuk a második almot tőle Puszták Népe Devény (Dunus) párosításból. Andaházi Tanyák Őre Komondor Kennel  

Komondor Dráva
Komondor Kan Dráva
Komondor Kan Dráva

Komondor szukák

BALIHÁZI KADARKA
Apa: Karcagpusztai Ákos     EU. JW
Anya: Baliházi Hunyor          HJCH, 3X HPJ
Szül.idő: 2010.02.05.
Kadarka egy kedves, ragaszkodó komondor szuka. Nyugodt, kiegyensúlyozott, kutyákkal és emberekkel is nagyon jó a viszonya.  Szőrtípusa nemezes, termetre egy szikár, erős csontozatú szuka. Mindig tudja hol a helye, és nem habozik a házat se védeni.  2013 tavaszán 8 egészséges kölyköt szült, melyeknek apja Pasa kutyánk. A bébik: Andaházi Tanyák Őre / Alma, Ancsa, Akác, a lányok, valamint - Astor, Arad, Atlas, Azúr, és Agyar, a fiúk. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, mert Astor 2014 nyarán Junior Világgyőztes lett,  testvére Atlas pedig Ausztráliában öregbiti a komondor hírnevét.  Alma több kitűnő minősítés kapott, és többször legszebb szuka címet szerzett. 2014 nyarán pedig már Hungária Junior Champion. Ancsa, aki alig 9 hónaposan a FEHOVA CACIB kiállításon a felnőtt mezőnyt maga mögé utasítva kétszer fajta győztes lett, majd Junior Best in Show 2, helyezést ért el. 2014 nyarán ő is Hungária Junior Champion címet szerzett, és kétszer legszebb magyar pásztorkutya is lett. 2014. január 8 napján született 6 kiskutyánk.  Négy szuka: Búza, Barka, Borcsa, Bolyhoska, és két kan Bekecs, Bogdán. Bekecs kutya több nagyon ígéretes minősítést kapott bébi és kölyökosztályban.  ő a mi kennelünk kutyája és reméljük a szülei nyomdokaiba lép majd.
Komondor Kadarka
Komondor Kadarka

HÉT-SZILVAFÁS MENTI ÁRVÁCSKA
Apa: Hét-Szilvafás Menti Ladány        3 x HPJ, HCH
Anya: Hét-Szilvafás Menti Harmatka   2 X HPJ, 2 CAC
Szül. idő: 2012. 05. 06. Növendék szukánk Hét-Szilvafás Menti Árvácska. Horváth Csaba Mihály tenyésztő barátomtól származik. Híres felmenőkkel, ősi vérvonallal. Igazi komondor jellem. Idegenekkel nem barátkozik, igen komolyan veszi a házőrzést, ugyanakkor kis hercegnőként viselkedik velünk, és az egész családdal. Kedves, visszafogott kutya. Játszik a kölyökkutyákkal, és pótmamaként is kiváló. Nagyméretű, jó csontozatú, kiváló szőrben lévő kutya.    2014 évre tervezzük az első párosítást tőle és Pasától. 2014. május 20. napján születtek meg Árvácska és Pasa kiskutyái, Cecil, Cinke, Cili, Cédrus a szukák, és Cölöp, Cifra és Ciklon a kanok.Pasával való nászukból 2015 januárjában érkezett a D alom, ahol is 9 kiskomondorral lett szebb a világ. A párosításból több komondor külföldön és itthon is tenyészminősítést, és több kitűnő címet szerzett.
Komondor Árvácska
Komondor Árvácska

HÉT- SZILVAFÁS MENTI EPERKE
Apa: Hét-Szilvafás Menti Tömör
Anya: Kabalás Őrzője Dorka
Szül.idő: 2014.04.23. Eperke kutyánkról érdemes tudni, hogy nagyon okos, és rafinált szuka. Kicsi korától utasításaimat végiggondolva először mérlegelt,- az esetek többségében szót is fogadott,- ha pedig nem látta logikusnak azt,  amit kértem, akkor némi ellenkezés következett. Persze amikor látta, hogy nincs apelláta, akkor beadta a derekát. Jólelkű, együttműködő komondorosan makacs kutyánk sokszor megnevettet bennünket játékosságával és kedvességével. Kutyákkal nagyon jó a viszonya, és a családunk szívébe is hamar belopta magát. Gyönyörű pigmentű és fogazatú, komondorlány lett belőle. Remek mozgással, és szép felépítéssel. Élénk házőrző típus, kiváló ösztönökkel megvédi a rábízott értéket amiért nagyon büszkék vagyunk rá. EPERKE egy teljesen idegen vérvonal a már meglévő Hét-Szilvafás Menti kutyáimtól, és az országban is egy igen régi kiveszőfélben lévő vonal utolsó sarja, ezért gondoltam, kennelünk újabb tagjaként rá.  2016 év végén Pasa kutyámtól 1 szuka és 6 kan kiskomondort szült, rendkívül türelmes anyának bizonyult, és szépen felnevelte az almot.
Komondor Eperke
Komondor Eperke

HÉT-SZILVAFÁS MENTI CEREDKE
APA: Landro Coroscenko Sk.CH, 9 X BOB,  Cl.W, 
Anya: Kabalás-Őrzöje Dorka
Szül.idő: 2013.03.28. 2014 évben többször kitűnő minősítést szerzett, és Hungária Prima Junior címet kapott. Ceredke kedves, határozott, megvesztegetést nem tűri kiegyensúlyozott komondor. Fontos neki az emberek közelsége, mindent megtesz a kedvéért, de tréfát nem ismerve rendre teremti kutyatársait. Kiváló ösztönökkel bíró, komondor, mely reméljük, sokáig fogja öregbíteni a fajta kiválóságait.
Komondor Ceredke
Komondor Ceredke

ANDAHÁZI TANYÁKŐRE HJCH ANCSA
Apa: Pasa von Thüringen  HJCH, HCH, HGCH, HSCH, HGRCH
Anya: Baliházi Kadarka  2 x HPJ,  HDO
Szül. idő: 2013.05.08. Saját tenyésztésű kedves szukánk Ancsa, eddigi bírálatain nagyon ígéretesnek bizonyult. Pasa von Thüringen és Baliházi Kadarka párosításából tartottuk meg, és nagy reményt fűzünk ahhoz, hogy őseihez méltón egy kiváló komondor váljék belőle. 2014 évben Ancsa alig 9 hónaposan 2 CACIB kiállításon a felnőtt kutyákat maga mögé utasítva kétszeres fajtagyőztes lett, majd legszebb magyar pásztorkutya, és res. Best Junior a Best in Showban. Ezután a nemzeti és nemzetközi kiállításokon több kitűnő minősítést szerzett, és 2014 nyarán Hungária Junior Champion lett.  A Hungária Komondor Klub 2014 évi bugaci Klubkiállításon pedig FIATAL KLUBGYŐZTES címet, és tenyészszemlét szerzett. 2014 őszén pedig Ausztriában Junior Bundessieger lett.
Komondor Ancsa
Komondor Ancsa

ANDAHÁZI TANYÁK ŐRE HJCH ALMA
Apa: Pasa von Thüringen  HJCH, HCH, HGCH, HSCH,  HDO
Anya: Baliházi Kadarka  2 x HPJ,  HDO
Szül. idő: 2013.05.08. Saját tenyésztésű szukánk Alma, kedvességével mindenkit elvarázsol környezetében. Kadarka természete felismerhető benne, és azért Pasa se hiányzik. Szelíd, ugyanakkor már most ébredezik benne a komondor ősi őrző ösztöne.  Jövőbeli nagy reményünk, hogy kiváló kiállítási eredményekkel rendelkező tenyészszuka válik belőle a jövőben. 2014 évben többszöri kitűnő minősíttés után Alma Hungária Junior Champion lett, és többször legszebb komondor szukának is megválasztották. Alma 2014 júniusában tenyészthető minősítést kapott a Hungária Komondor klub bugaci klubkiállításán.
Komondor ALma
Komondor Alma

HJCH, HCH, EJW, ZSUZSI ÓHUNGARIKUM
Apa:   Eu.Jw Jónás Óhungarikum 
4x BOB, res. CAC, HPJ, 7 x Best Junior, Klubsztár 2011
Anya: Gondos Óhungarikum Zsuzsika 2013 évben került hozzánk. Tenyésztői Korózs Gábor és Korózs-Tóth Tímea. Fiatal szukánk igazi kedves, ragaszkodó lélek. Ősanyái büszkék lehetnek rá, mert ő aztán komondor a javából.  Megválogatja a kutyabarátokat, és komolyan, parancsolóan üldögél a teraszunk szélén, tekintélyt követelve magának, a maga másfél évével. Zsuzsika imádja az embereket és mindig partner egy kis játékban. Ugyanakkor azonnal rohan, ha valaki a kapu közelébe merészkedik és morogva zavarja el a betolakodót.  Ugyanezt teszi, ha valaki túl közel merészkedik az autónkhoz,amikor ő abban helyet foglal.2016 tavaszán Pasától két kölyköt nevelt Gyöngyös, és Gyapjas kutyákat.
Komondor Zsuzsi
Komondor Zsuzsi

© Copyright

Andaházi Tanyák Őre Komondor Kennel

Érvényes CSS!

www.komondors.hu

info@e-mail komondors.